desktop

Logo společnosti J 4 s.r.o.

“We build ovens for mastersof their craft”

Výroba baget

Naše produkty

Banne EU

VELETRHY S PODPOROU EU

Název projektu: Podpora společnosti J4 s.r.o. na zahraničních trzích

Registrační číslo projektu: CZ.01.2.111/0.0/0.0/16_047/0008908

Popis projektu: Projekt je realizován v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost. Předmětem předkládaného projektu je zvýšení konkurenceschopnosti společnosti J4 s.r.o. na zahraničních trzích, a to pomocí podpory účasti firmy na 7 mezinárodních veletrzích v letech 2017 až 2019. Účast na vybraných veletrzích přispěje společnosti k novým zakázkám, zvýšení obratů a také k celkovému růstu společnosti. Projekt je spolufinancován Evropskou unií.


Plně automatické linky na výrobu baget jsou v dnešní době velmi vyhledávané především kvůli jejich efektivitě výroby, úspoře provozních nákladů, vysoké spolehlivosti a tím i nízkých nároků na údržbu.
01 3a4beefd3dd172bad80a51a5e5573a3102 1cc7b3ed0fcae501867f401acf7a179d03 9f3a32f677154f083f19b6792dd1c9d3

Výroba baget

Veškeré požadavky je nejvhodnější nejprve konzultovat s našimi specialisty a připravit návrh linky tak, aby splňoval přání výroby a reflektoval možnosti uspořádání linky v prostorách pekárny.

Kompletní linka se standardně skládá z následujících zařízení:

  • moučného hospodářství,
  • mísícího centra s dávkováním mouky, vody a ingrediencí,
  • děličky těsta,
  • transportního zařízení těsta,
  • tvarování,
  • přesazování do kynárny,
  • kynárny,
  • přesazovaní do pece,
  • pekařské pásové pece,
  • chladících a transportních dopravníků,
  • balení hotových produktů.

   

Firma J4 s.r.o. spolu s dalšími evropskými výrobci pekařských zařízení dodávala tyto linky hlavně do západní Evropy jako je Španělsko, Francie či Anglie. V těchto zemích je velký zájem o pečení baget především na granitovémsíťovém páse. Bagety pečené na přírodním granitovém kameni mají díky jeho akumulačním schopnostem vysokou teplotu spodku hned po jejich osazení na pás a zvýší tak svůj objem. Dalším obvyklým způsobem pečení bagety je pečení na plechách, pro které je postačující standardní síťový pás.

Fotogalerie
01 3a4beefd3dd172bad80a51a5e5573a31
02 1cc7b3ed0fcae501867f401acf7a179d
03 9f3a32f677154f083f19b6792dd1c9d3
04 bcd201063283520428171abc1571135d
05 2f07a00a9769bb36d689f00a7fc0ad58
06 21e558586f05616a8eba6b895984f377
07 913acbd52b73900755577086ba245f82
08 02ed25b2be219a706cbfe3e6571d0d9f
09 c10207a931b777875eaa4c2a2e824ac3
10 dab3834a1386ff882ef3c5d0aa2f3cee
11 23e8fda2304fb57d546edc5ec81c109d
12 6fea6296f76737a3b04bae3948f98f47
13 57f05483b597ab3feb3160128f6c03f3
14 67196d13a7fc1fff973b5530c21cf916
15 33319de236be46d27bd242a7be3d7607

J 4 s.r.o.

Průmyslová 96

Předměřice nad Labem

CZ-503 02 Česká republika

 

IČ: 60935731

 

Obchodní rejstřík Krajského soudu

v Hradci Králové, oddíl C, vložka 6207

 

Telefon: +420 495 581 139

Fax: +420 495 581 321

E-mail: j4@j4.cz

SERVIS:

Ing. Michal Verner

vedoucí servisu

 

verner@j4.cz

×

TOP