desktop

Logo společnosti J 4 s.r.o.

“We build ovens for mastersof their craft”

Výroba sucharů

Naše produkty

Banne EU

VELETRHY S PODPOROU EU

Název projektu: Podpora společnosti J4 s.r.o. na zahraničních trzích

Registrační číslo projektu: CZ.01.2.111/0.0/0.0/16_047/0008908

Popis projektu: Projekt je realizován v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost. Předmětem předkládaného projektu je zvýšení konkurenceschopnosti společnosti J4 s.r.o. na zahraničních trzích, a to pomocí podpory účasti firmy na 7 mezinárodních veletrzích v letech 2017 až 2019. Účast na vybraných veletrzích přispěje společnosti k novým zakázkám, zvýšení obratů a také k celkovému růstu společnosti. Projekt je spolufinancován Evropskou unií.


Výrobní linky na pečení sucharů umožňují pečení velkého množství sortimentu výrobků v téže lince, přičemž se linka může skládat ze standardních výrobních pekařských technologií, jako je tomu u běžné pekařské výroby, tak i ze speciálních technologií přípravy těsta určeného pro konzumaci zvířaty.
01 24494f2c7c6abab98e0101dc45cfe96b02 0a4e7fcc6bb8139d431ce5aef5fee11f03 978bead5b7411c9d0804f5d497e761fb

Výroba sucharů pro domácí mazlíčky a chovnou zvěř

Kompletní linka se standardně skládá z následujících zařízení:

  • moučného hospodářství,
  • mísícího centra s dávkováním mouky, vody a ingrediencí,
  • tvarovacího zařízení ve formě extruze s a bez náplní, či tvarovacího válce,
  • pekařské pásové pece,
  • chladících a transportních dopravníků,
  • balení hotových produktů.

Pro linky tohoto typu se zpravidla používají pece s jemným síťovým pásem, bez zapařovací zóny s duothermickou zónou, popř. horkovzdušnou clonou či technologií STIR o různých délkách pečení a sušení.

Vlastní pekařská pec se může skládat kombinovaně z přímotopné a nepřímotopné cyklotermické či nepřímotopné konvekční části. Nejvhodnější typ a vzájemné uspořádání jednotlivých částí pece se odvíjí od požadovaného sortimentu a proto doporučujeme veškeré požadavky nejprve konzultovat s našimi specialisty a připravit návrh linky tak, aby splňoval přání výroby a reflektoval možnosti uspořádání linky v prostorách pekárny.

Fotogalerie
01 24494f2c7c6abab98e0101dc45cfe96b
02 0a4e7fcc6bb8139d431ce5aef5fee11f
03 978bead5b7411c9d0804f5d497e761fb
04 c9c3c8c7c5b3f4c8902a2f297f4e0073
05 905ee4a8a20af64e81090a1108fadd85
06 28e6f6b54f22ebfee65e504e4a59b595

J 4 s.r.o.

Průmyslová 96

Předměřice nad Labem

CZ-503 02 Česká republika

 

IČ: 60935731

 

Obchodní rejstřík Krajského soudu

v Hradci Králové, oddíl C, vložka 6207

 

Telefon: +420 495 581 139

Fax: +420 495 581 321

E-mail: j4@j4.cz

SERVIS:

Ing. Michal Verner

vedoucí servisu

 

verner@j4.cz

×

TOP